TAVASZI FÉLÉVI ELŐADÁSAINK

Február 13-án indítjuk a Belvárosi Szabadegyetem és a Gazdasági Klub tavaszi félévi előadássorozatát: májusig hat előadáson beszélgetünk a gazdaság és a társadalom egy-egy fontos kérdéséről hiteles és szakértő vendégeinkkel.

Értékelni fogjuk az elmúlt év legfontosabb folyamatait, szó lesz az oktatás helyzetéról, a gazdaság állapotáról, a jogállamiságról, a kormány külpolitikájáról és a nemrég megalakult Integrációs Hatóság kezdeti működéséről.

Előadásaink ezúttal is ingyenesek és nyilvánosak. A rendezvények helyszíne is változatlan: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 21., földszinti előadóterem (a Deák Ferenc téri metróállomástól 50 méterre).

A rendezvények moderátora továbbra is Kardos Péter közgazdász. A helyszínen az előadások elhangzása után a hallgatók feltehetik kérdéseiket. A rendezvényekről felvétel is készül mely az előadást követő néhány napon belül megtekinthető lesz a Belvárosi Szabadegyetem Facebook-oldalán, így utólag azok is élvezhetik az előadásokat, akik nem tudnak személyesen részt venni.

A tavaszi félévi előadássorozat részletes programát megtalálják a “Programok” menüpontra kattintva.