ŐSZI PROGRAMJAINK

Öt előadást és három városi sétát kínálunk szeptember, október és november hónapokban a Belvárosi Szabadegyetem programjai iránt érdeklődőknek!

A korábbiakhoz hasonlóan idén ősszel is aktuális politikai, gazdasági és közéleti témákat beszélünk meg neves szakértő vendégeink segítségével.  A magyar gazdaság aktuális állapota, a kormányzati gazdaságpolitika és válságkezelés mellett az önkormányzatok, az egészségügy és a nyugdíjasok helyzetéről is szó lesz őszi előadásainkon.

Decemberben egy további előadással készülünk, ennek témáját és időpontját később közöljük.

Népszerű városi sétáink sem hiányoznak őszi kínálatunkból: Budapest múltjának egy-egy izgalmas szelete mellett a fenntartható fejlődés irányaival is megismerkedünk a Sétaműhely – Budapest Walkshop szakmai közreműködésével.

A járványügyi helyzet alakulása programjainkat is érintheti, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel Facebook-oldalunkat és honlapunkat!

Részletes programkínálatunkat a “Programok” menüpontra kattintva megtalálják.

Valamennyi programunk ingyenes!

Előadásaink helyszíne változatlan: 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 21., földszinti előadóterem. Előadásaink nyilvánosak, azokon bárki részt vehet, előzetes regisztrációra nincs szükség. Előadásainkról felvétel készül, amelyek Facebook-oldalunkon ingyenesen és szabadon, bármely időpontban megtekinthetők.

Városi sétaprogramjaink esetében viszont a részvétel – a férőhelyek korlátozottsága miatt – minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt mindig az adott sétaprogram kezdete előtt 10 nappal kezdjük és a Facebook-oldalunkon hirdetjük meg.

Programjainkra szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket!