ŐSZI FÉLÉVI PROGRAMJAINK

2023 őszén is hat előadással és három városi sétával várjuk a Belvárosi Szabadegyetem és Gazdasági Klub programjai iránt érdeklődőket!

Előadásainkon ezúttal is a gazdaság és a társadalom egy-egy fontos kérdéséről beszélgetünk hiteles és szakértő vendégeinkkel. Értékelni fogjuk a mögöttünk álló időszak legfontosabb folyamatait, szó lesz a magyar gazdaság állapotáról, a hazai kormányzati politika hatásairól, az orosz agresszió következményeiről és a posztkommunista rendszerek anatómiájáról. Előadásaink nyilvánosak, azokon bárki részt vehet, előzetes regisztrációra nincs szükség.

Idén ősszel is három séta keretében kutatjuk Budapest múltjának egy-egy izgalmas szeletét a Sétaműhely – Budapest Walkshop szakmai közreműködésével. Városi sétaprogramjaink esetében a részvétel – a férőhelyek korlátozott száma miatt – minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt mindig az adott sétaprogram kezdete előtt 10 nappal kezdjük és a Facebook-oldalunkon hirdetjük meg. A harmadik őszi sétaprogramot – melynek pontos időpontját később tesszük közzé – ezúttal a Sikeres Belvárosért Egyesülettel közös szervezésben valósítjuk meg.

Előadásainkról felvétel készül, amelyek Facebook-oldalunkon és Youtube-csatornánkon is ingyenesen és szabadon, bármely időpontban megtekinthetők.

Részletes programkínálatunkat a “Programok” menüpontra kattintva találják.

Valamennyi programunk ingyenes!