OKTÓBERBEN INDUL ŐSZI FÉLÉVI PROGRAMSOROZATUNK!

Októbertől decemberig hat előadással és három városi sétával várjuk a Belvárosi Szabadegyetem és a Gazdasági Klub 2021. őszi félévi programsorozata iránt érdeklődőket!

Előadásainkon a korábbiakhoz hasonlóan aktuális közéleti, politikai, gazdasági témákat dolgozunk fel neves, szakértő előadók segítségével. Szó lesz a magyar gazdaság helyzetéről, versenyképességéről, az ellenzéki előválasztás értékeléséről, Magyarország külpolitikájáról. Kerekasztal-beszélgetések keretében vitatjuk meg az önkormányzatok és a lakáspolitika aktuális kérdéseit.

Folytatjuk népszerű sétaprogramjainkat is: októberben és novemberben három városi séta keretében kutatjuk a főváros múltjának egy-egy izgalmas részletét a Sétaműhely – Budapest Walkshop szakmai közreműködésével.

Részletes programkínálatunkat a “Programok” menüpontra kattintva tekinthetik meg.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy – a járványügyi helyzetre való tekintettel – előadásainkon és sétáinkon csak korlátozott számú érdeklődő vehet részt. A részvétel minden esetben előzetes regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött! A regisztrációt mindig az adott program kezdete előtt 10 nappal kezdjük és a Facebook-oldalunkon hirdetjük meg. Kérjük az érdeklődőket, hogy előadásainkon viseljenek maszkot!

A járványügyi helyzet alakulása programjainkat is érintheti, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel Facebook-oldalunkat és honlapunkat!

Előadásainkról felvétel készül, amely Facebook-oldalunkon ingyenesen és szabadon, bármely időpontban megtekinthető.

Valamennyi programunk ingyenes.